Wygląda dobrze
To pole jest wymagane
powrót

Lp.

Przedmiot

 

Podręcznik

Program nauczania

Klasa

Autor

Tytuł

Nazwa programu (numer)

Autor

Przedmioty w kształceniu zawodowym teoretycznym

 

1

Sporządzanie potraw i napojów

1, 2

M. Zienkiewicz

Sporządzanie potraw i napojów cz. 1

343404

KOWEZiU

2

technologia gastronomiczna
z towaroznawstwem

1, 2

M. Konarzewska

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz.I

343404

KOWEZiU

M. Konarzewska

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz.II

3

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

4

M. Zienkiewicz

J. Duda

S. krzywda

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych cz. 2

343404

KOWEZiU

4

zasady żywienia

2, 4

H. Kunachowicz,

Zasady żywienia.

343404

KOWEZiU

5

język obcy zawodowy

1, 2

Język niemiecki zawodowy
w gastronomii.

343404

KOWEZiU

Przedmioty w kształceniu zawodowym praktycznym

1

pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej

4

-

343404

KOWEZiU

2

pracownia obsługi klienta

4

-

-

343404

KOWEZiU

Powiatowy Zespół Szkół w Chojnowie

ul.Witosa 1

59-525 Chojnów

serwis przygotowany przez MEDIART (w CMS) ©