powrót
Lp.
Przedmiot
Podręcznik
Program nauczania
Klasa
Autor
Tytuł
Nazwa programu (numer)
Autor
Przedmioty w kształceniu zawodowym teoretycznym
1
Sporządzanie potraw i napojów
1, 2
M. Zienkiewicz
Sporządzanie potraw i napojów cz. 1
343404
KOWEZiU
2
technologia gastronomiczna
z towaroznawstwem1, 2
M. Konarzewska
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz.I
343404
KOWEZiU
M. Konarzewska
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz.II
3
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
4
M. Zienkiewicz
J. Duda
S. krzywda
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych cz. 2
343404
KOWEZiU
4
zasady żywienia
2, 4
H. Kunachowicz,
Zasady żywienia.
343404
KOWEZiU
5
język obcy zawodowy
1, 2
Język niemiecki zawodowy
w gastronomii.343404
KOWEZiU
Przedmioty w kształceniu zawodowym praktycznym
1
pracownia planowania żywienia i produkcji gastronomicznej
4
-
-
343404
KOWEZiU
2
pracownia obsługi klienta
4
-
-
343404
KOWEZiU
Powiatowy Zespół Szkół w Chojnowie
ul.Witosa 1
59-525 Chojnów